Sve što ste željeli znati o Odredu izviđača "Plavi pingvin" te što su izviđači općenito, a kod nas možete i postati izviđač.

Upis novih članova u izviđače

Predstavljanjem izviđačkog programa na OŠ "Cvjetno naselje" započeo je upis novih članova u Odred izviđača "Plavi pingvin".

[16.9.2016. 9:31:24 ]

Upis novih članova započeli smo predstavljanjem izviđačkog programa i aktivnosti na Osnovnoj školi "Cvjetno naselje". Obuhvatili smo sve skupine učenika, njih oko 350 i svi su bili oduševljeni time što izviđači rade.

Najviše ih je oduševilo spavanje u šumi, u šatoru, ali i sva znanja koja naučimo u izviđačima - čvorovi, signalizacija, orijentacija i slično. Silno su se čudili kako uspijemo napraviti osmatračnicu od pet metara koristeći samo drvo i špagu.

Nakon par igara i pokušaja vezanja čvorova svi su rekli da žele ići na izviđače.

Neki su odmah pokazali zabrinutost, jer imaju dosta drugih obaveza, ali kako su naše aktivnosti vikendom, ipak misle da će moći ići.

Službeni upis je 18. rujna u 16 sati u našim novim prostorijama u prolazu Cibona. Pozivamo sve naše nove članove i njihove roditelje.

Napominjemo da upisujemo nove članove tijekom cijele godine - samo dođite na jednu od naših aktivnosti ili vikend sastanke.

Ove godine sastanci će se održavati prema rasporedu (prvi sastanak je u nedjelju 25. rujna):

  • 3., 4. i 5. razredi (poletarci): nedjeljom u 17 sati
  • 6., 7. i 8. razredi (izviđači): nedjeljom u 18 sati

Vidimo se!