Sve što ste željeli znati o Odredu izviđača "Plavi pingvin" te što su izviđači općenito, a kod nas možete i postati izviđač.

Tradicionalna Odredska roštiljada 2017.

[ Subota, 10. lipnja 2017. u 11:00 sati ]

Dragi roditelji,

na kraju svake godine organiziramo roštilj kako bi se malo družili naši izviđači, njihovi roditelji i naši predvodnici. Nakon roštiljade ostaje nam odraditi još samo logorovanje krajem 7. mjeseca u Kamanju i to na Smotri Saveza izviđača Hrvatske, pa smo za ovu školsku/izviđačku godinu gotovi. 
 
Ovo je idealna prilika da s nama zaigrate koju izviđačku igru, najedete se, upoznate nas malo bolje i dobijete odgovore na sva pitanja o logorovanju ili svemu što vas zanima uz opuštenu atmosferu kakvu samo izviđači mogu napraviti.

Od klope i cuge ne morate ništa nositi (bar se nadamo da ćemo zadovoljiti sve potrebe), a jedino se možete potruditi oko deserta - kolače primamo sa zadovoljstvom! Samo ne pretjerujte.
 
Poslije ručka je uvijek strogi odmor, pa tako i ovdje - ponijet ćemo dovoljan broj šatorskih krila da svi zalegnemo po sjenama. fse2sunglasses

 

Roštiljada će se održati u subotu, 10. lipnja na Bundeku s početkom oko 11 sati. Možete doći i malo ranije, ali nemojte puno kasniti - dvije akademske četvrti su i više nego dovoljno. 

Lokacija roštiljanja

Smjestit ćemo se sa sjeverne strane jezera Bundek, uz nasip, desno od dječjeg igrališta.

Kako bi znali koliko svega trebamo kupiti molimo da nam ranije potvrdite svoj dolazak i broj osoba na poznati broj mobitela 091.6195.886 (Dampas). 
 
Nadamo se da ćete doći malo uživati s nama.

Uzrast: Svi uzrasti

Učesnička taksa: 0 kn (možete ponijeti nešto za desert)

Lokacija: Jezero Bundek, sjeverno uz nasip

Organizator: Odred izviđača "Plavi pingvin"

Kontakt osoba: 091.6195.886